Good morning

publicerat i

Vaknade vid 08.00 imorse låg kvar och drog till 11.00 typ, hur skönt som helst, har precis käkat världens onyttigaste frukost så har världens ångest, vill träna men hinner inte, jobbar 15-20 sen hämtar J upp mig. Vi tänkte ut och käka ikväll direkt när jag slutat sen får vi se vad som händer efter. Funderar starkt på att gå upp och fixa mig inför jobbet men tänkte ligga kvar ett tag till, min fina är på Ikea idag, alltid när jag jobbar så händer något kul eller att någon/några gör något sen när jag är ledig så vill ingen göra något. Hur kommer det sig?

just ja! Världens bästa Emelie Bäckström fyller idag, och Forssa! Grattis på er!

Nu ska jag dra mig upp ur sängen och fixa mig!

Good night

publicerat i

Ligger just nu i sängen, alla har åkt hem och jag ligger framför svampbob maraton på MTV. Det är helt sjukt, det är en eller två flugor i mitt rum som låter men har ingen ork att döda dem eller öppna fönstret, kan dem inte bara försvinna? Dörren står öppen hela dagen?! Fattar inte... Idioter!
Kvällen blev bra iallafall, länge sen vi åt middag alla tillsammans!

Men nu ska jag se några avsnitt till av svampbob sen tänkte jag dejta kudden faktiskt, forever Alone!
Just ja, det är fullmåne inatt, otroligt fint!

Peace out!

After dinner

publicerat i

När jag kom till Stockholm imorse så väntad jag utanför Gih på Ida och Elin eftersom vi skulle ut och gå, vi gick i ungefär 45-55 min, sen hoppade vi över simningen för att duscha och sedan bege oss mot KTH där vi lunchade på en super god liten resturang, lasagnett med spenat och fetaost var lätt det godaste jag ätit helt sjukt!
Efter det gick vi tillbaka till Gih för en kursintro, hon som ska va våran mentor i det kändes som hon var hög eller någonting för vad hon en sa så gick det i slowmotion vilket var otroligt frustrerande.
När kl blev 16.40 så begav jag mig mot tuben med några classmates och åkte mot 17.25 tåget. Idag var det bara Filip och någon till som åkte med mig, Oscar dissa och Dennis kom försent! Det gjorde min dag.
När tåget anlände till Eskilstuna vid 18.33 så stod min fina syster och väntade på mig eftersom vi skulle direkt hem då hela familjen väntade med middag och vin, efter den otroligt goda middagen bestämde sig alla för att gå till jacuzzin och bada lite!

Peace out!

Ps. Keso till mellanmål är förmodligen det godaste, speciellt den där sorten med nötter och frukt . Ds.

On my way to the capital

publicerat i

Sitter nu på tåget på väg till Stockholm! Har fixat mackor jag käkar samtidigt som Kent sjunger för mig. sitter helt själv på en fyra sits så sitter skapligt skönt med benen kan man säga! Till höger sitter en morsa med hennes unge och någon mormor typ, ungen har med sig festis och massa leksaker morsan kollar igenom veckans reklam så det ser ut som hon tänkte flytta in i vagnen, och sist men inte minst mormorn som säger "va?" "Vad sa du?" Osv, diggar mannen bakom mig då han läser och inte gör en ljud ifrån sig. Tänkte iallafall börja läsa min nya bok som jag inte kommit igång med riktigt.
11.10 kommer jag anlända till Stockholm ungefär och där väntar mina fina classmates Ida och Elin, vi tänkte köra en pw innan simningen. Skönt att komma igång med träningen igen.

Peace så länge Natascha Kampusch skriker att hon vill berätta om sina 3096 dagar i fångeskap.

👌

my first one

publicerat i Allmänt;
im back on track. 
 

Har bestämt mig för att börja blogga igen, främst för att jag ska ha någonstans jag kan skriva av mig på och dela mina inre tankar så jag slipper ha allt inom mig. Plus att jag vill leka lite cool som alla andra. Eller så har jag bara sett för mycket på awkward vem vet. 
Idag har det inte hänt så mycket. Det började med att jag åkte till kära Stockholm och hade RD (rörelse & dans) i 1,5 timme. Kan tyckas lite ovärt men det är så jäkla kul. Har världens roligaste klasskompisar som gör det värt att åka 1 timme till skolan! 
Efter det tog jag tåget hem och cyklade hem för en snabb dusch för att sedan slänga mig in i bilen mot tandregleringen. Fick någon jäkla skena jag ska ha på mig som gör att jag ser ännu mer mongo ut än vad jag redan gör, kanske är tur att jag bara ska ha den på natten?
Vid 3 tiden åkte jag till min kära faster för att hämta min älskade Gizmo för att åka hem till mig och slappa lite. 
Det slutade med att jag laga mat till hela familjen och drog på mig löparkläderna och tog med mig hunden och åkte till vilsta för att springa 10 km, gaaaalet jobbigt.. trodde jag skulle dö vissa stunder men nu känns det sådär härligt bra i kroppen.
När jag väl kom hem från den sinnessjuka löprundan så var min faster och kusin där och fika. Främst för att hämta Gizmo men även för att berätta att min kusin (J) vill köpa hus. Så vi tog två bilar och åkte ut och kolla på stället. Mycket att göra säger jag bara J, men köper du huset så tänker jag inte sätta min fot där om jag inte får ett eget rum. Och då snackar inte jag om något rum i jordkällaren, i lekstugan eller i gästhuset, jag vill ha inne i huset isåfall. 
Skönt att ha sovmorgon imorgon så man slitter stressa järnet på morgonen. Morgondagens schema. 
13.00-14.30 simning i GiHs egna simhall med några classmates. 
15.00-16.30 lektion 
17.25 tåget går hem 
19.00 middag hemma med min syster, mamma, pappa, bror & svåger. 
21.00 läggdags. 
 

hahah kul liv det känns som man har. 
 
min fina J när hon var liten 
 
 
mina fina syskon och jag 
 
Super Gizmo 
 
 
I och med denna bild bomb så skriver jag god natt!